مقاله: طرز تهیه معجون هفت مغز با طعمی محشر و عالی
به گزارش اردکان خبر، اگر دوست دارید معجون غلیظ تری داشته باشید، موز ها را قبل از مخلوط کردن در فریزر قرار داده تا یخ بزنند.
امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید؛ از آنجایی که این معجون اساسا از مغزها تشکیل شده، خواندن مقاله خواص آجیل و خشکبار را نیز به شما پیشنهاد می کنیم. نظرات و پیشنهادات خود را در بخش ارسال نظر با ما در میان بگذارید.
سرویس آشپزی - معجون هفت مغز ترکیبی از مغز های بادام درختی، بادام هندی، بادام زمینی، پسته، فندق، گردو، کنجد و پودر نارگیل بوده که همراه با عسل، خرما، زعفران، موز، عرق بهارنارنج و گلاب مخلوط می گردد. بافت این معجون شبیه به اسموتی انبه بوده و طبیعتی گرم دارد؛ معجون مقوی هفت مغز از خواص زیادی برخوردار بوده و برای درمان بیماری های خاصی مصرف می گردد. در ادامه با طرز تهیه این معجون خوش مزه و خواص آن با ما همراه باشید.
معجون هفت مغز یک نوشیدنی غلیظ و مقوی بوده که سرشار از املاح، ویتامین ها و پروتئین های ضروری برای رشد و سلامتی بدن است. این نوشیدنی برای قرار دریافت در رژیم های گیاهی با پروتئین بالا مناسب بوده و افرادی که از خام گیاه خواری پیروی می نمایند، می توانند آن را در برنامه غذایی خود قرار داده و به عنوان یک وعده غذایی کامل مورد استفاده قرار دهند.
منبع مقاله: طرز تهیه معجون هفت مغز با طعمی محشر و عالی