همکاری سرکرده جدید داعش با سرویس اطلاعاتی آمریکا

به گزارش اردکان خبر، به گزارش خبرنگاران به نقل از الفرات نیوز، افشای بعضی اسناد محرمانه ثابت می نماید که ابو ابراهیم القرشی سرکرده جدید تروریست های تکفیری داعش پیشتر با سرویس اطلاعاتی آمریکا همکاری داشته است.

همکاری سرکرده جدید داعش با سرویس اطلاعاتی آمریکا

بر اساس این گزارش، سرکرده جدید داعش در جریان بازپرسی در سال 2008، اطلاعات محرمانه ای از عناصر این گروه در اختیار آمریکایی ها قرار داده بود. وی در آن موقع، در زندان بوکا عراق به سَر می بُرد؛ زندانی که ایالات متحده آمریکا کنترل آن را برعهده داشت.

در زندان بوکا بود که آمریکایی ها پیروز شدند عناصر تروریستی داعش را پرورش دهند. در واقع هسته اصلی داعش در این زندان شکل گرفت. علیرغم همکاری های پیشین این سرکرده داعش با سرویس اطلاعاتی آمریکا اما واشنگتن مدعی است برای کسانی که اطلاعاتی از القرشی فاش نمایند 10 میلیون دلار پاداش در نظر گرفته است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 1 دی 1399 بروزرسانی: 1 دی 1399 گردآورنده: ardakankhabar.ir شناسه مطلب: 391

به "همکاری سرکرده جدید داعش با سرویس اطلاعاتی آمریکا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همکاری سرکرده جدید داعش با سرویس اطلاعاتی آمریکا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید