سالاد ماکارونی ایتالیایی متفاوت و خوشمزه
به گزارش اردکان خبر، سالاد ماکارونی ایتالیایی غذایی سبک است که پر از گوجه فرنگی تازه آبدار و گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب، زیتون های سیاه، پنیر موزارالای خامه ای تازه و سبزی روکولای فلفلی است. این سالاد ماکارونی بی نظیر با سس سرکه قرمز و گشنیز فوق العاده می گردد. این سالاد ماکارونی به عنوان یک پیش غذای مناسب برای ناهار سبک است. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی ساده و سالم را به شما آموزش دهیم.
با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
مواد لازم
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
سرکه قرمز سه قاشق غذاخوری
سیر (له شده) یک حبه
نمک دریایی یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
پاستا نیم کیلو
پنیر موزارلا خرید آنلاین 450 گرم
گوجه فرنگی خشک 450 گرم
گوجه فرنگی دو عدد
زیتون سیاه 70 گرم
سبزی روکولا یا جعفری دو دسته
طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی
یک قابلمه عظیم آب را با نمک روی گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس روغن، سرکه، سیر، نمک و چند فلفل سیاه آسیاب شده را اضافه نموده و هم بزنید تا ترکیب شوند. قابلمه را فعلا کنار بگذارید. بسته پاستا را به آب اضافه نموده و مطابق آنچه روی بسته پاستا درج شده اجازه دهید بپزد. سپس آن را زیر آب خنک بگیرید تا ماکارونی خنک گردد. دقت کنید که آب اضافه آن کامل گرفته گردد.
پاستا، پنیر موزارلا، گوجه فرنگی خشک شده با آفتاب، گوجه فرنگی تازه خرد شده و زیتون را به ظرف مد نظرتان به همراه سس اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس بگذارید 20 دقیقه بماند، فقط گاهی اوقات در این مدت مواد سالاد را هم بزنید تا طعم ها قاطی شوند. روکولا یا جعفری را با نمک، فلفل و سرکه اضافی برای طعم دار شدن سالاد ماکارونی اضافه کنید. سالاد ماکارونی شما آماده است، نوش جانتان!
چند نکته درباره سالاد ماکارونی ایتالیایی
بهتر است سالاد ماکارونی را یک روز جلوتر و بدون روکولا تهیه کنید و یک شب در یخچال قرار دهید. 30 دقیقه قبل از سرو سالاد آن را از یخچال خارج نموده و روکولا را به آن اضافه کنید.
سالاد ماکارونی ایتالیایی را می توانید تا 5 روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
منبع: گردشبان