طرز تهیه خورش کاری با ماست و مرغ ؛ یک غذای هندی تند و خوشمزه (تور ارزان هند)

به گزارش اردکان خبر، خورش کاری با ماست و مرغ غذایی از شمال هند است که تمام افرادی که به خوراک های هندی علاقه دارند، باید حتما آن را امتحان نمایند. این خورش خوشمزه فاقد قند و خامه است، و بر پایه یک سس هندی ساده و خوشمزه با ماست، پیاز، سیر و ادویه های هندی آماده می گردد. این خورشت خوشمزه را معمولا هندی ها با نان گندم کامل یا برنج تازه دمی سرو می نمایند.

طرز تهیه خورش کاری با ماست و مرغ ؛ یک غذای هندی تند و خوشمزه (تور ارزان هند)

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور ارزان هند ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.

در هند آشپزهای مختلف این غذا را به روش های گوناگونی درست می نمایند؛ اما این دستورالعمل پخت خورش کاری با ماست و مرغ همان چیزی است که مردم محلی آن را بهتر می شناسند. این کاری محبوب ترین و معتبرترین کاری مرغ در شمال هند است. در جنوب هند معمولا از شیر نارگیل به عنوان جایگزین اصلی ماست استفاده می گردد و تغییرات کمی در ادویه آن هم ایجاد می گردد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خورش خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه خورش کاری با ماست و مرغ

  • مرغ بدون استخوان 680 گرم
  • ماست همزده سون کاله خرید آنلاین یک فنجان
  • پیاز قرمز یک فنجان
  • سیر چهار حبه
  • زنجبیل دو و نیم سانتی متر
  • فلفل سبز چیلی دو عدد
  • پوره گوجه فرنگی نصف فنجان
  • روغن کانولا یا کنجد سه قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز دو قاشق چای خوری
  • پودر زیره یک قاشق چای خوری
  • زردچوبه نصف قاشق چای خوری
  • پودر چیلی یک قاشق چای خوری
  • ادویه گرام ماسالا یک قاشق چای خوری
  • نمک یک قاشق چای خوری

طرز تهیه خورش کاری با ماست و مرغ

مرحله اول

غذاهای هندی معمولا با ادویه های متنوع و مخصوص به خود که خواص درمانی زیادی دارند تهیه می شوند و با ترکیب طعم ادویه ها با یکدیگر جادو می نمایند. ما تا اینجای کار غذاهای هندی خوشمزه ای مثل خورش مرغ هندی با ادویه ماسالا و تالی هندی که شامل کاسه های کوچکی از انواع غذاهای هندی است را به شما آموزش داده ایم که می توانید با کمی صبر و حوصله در خانه خود تهیه و نوش جان کنید. امروز هم قصد داریم یکی از خورشت های معروف و محبوب هندی را که به خورشت کاری ماست شناخته می گردد را با هم یاد بگیریم.

برای آغاز پیاز، سیر، زنجبیل و فلفل سبز را شسته و داخل آبکش بریزید تا آبشان گرفته گردد. سپس پیاز، سیر و زنجبیل را پوست بگیرید و همراه فلفل سبز داخل غذاساز بریزید تا کاملا خرد شده و با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم

روغن را داخل یک قابلمه روی حرارت قرار دهید. محتوای داخل مخلوط کن را داخل قابلمه بریزید و حدود پنج تا هشت دقیقه مواد را تفت دهید تا قهوه ای رنگ شوند.سپس تمام ادویه ها را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و حدود سی ثانیه تفت دهید تا ادویه و مواد کاملا مخلوط شوند. اگر از کنسرو پوره گوجه فرنگی استفاده می کنید که هیچ اگر نه چند عدد گوجه فرنگی را داخل مخلوط کن ریخته و پوره کنید. سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

مرحله سوم

اندازهی نمک هم بریزید و اجازه دهید تا مواد حدود پنج تا هشت دقیقه روی حرارت بمانند. سپس حرارت را ملایم کنید. ماست همزده سون را کم کم داخل قابلمه بریزید. بعد از هر اندازهی که اضافه کردید سریع ماست را هم بزنید تا با مواد ترکیب گردد. تا زمانی که یک فنجان را کامل اضافه نموده باشید.

مرحله چهارم

مرغ را به صورت حبه های میانه خرد کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. حدود دو دقیقه مرغ خرد شده را داخل مواد تفت دهید. سپس یک فنجان آب اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا مرغ کاملا بپزد. حدود 15 تا 20 دقیقه زمان برای پختن مرغ کافی است. بعد از این که مرغ کاملا پخته شد، خورش کاری با ماست و مرغ شما آماده سرو است. این غذا را می توانید در کنار نان مخصوص هندی یا برنج دمی نوش جان کنید.

فوت و فن های طرز تهیه خورش کاری با ماست

  • اگر در سرانجام مرحله آخر خورش خیلی کم آب شد، قبل این که آن را از روی حرارت بردارید اندازهی آب به آن اضافه کنید. اما از قلم نیاندازید که اگر مجددا آب به خورش اضافه نکنید، طعم آن بهتر و خورش جا افتاده تر می گردد. بنابراین زمان و اندازه حرارت گاز را تنظیم کنید.
  • این خورش خوشمزه را می توانید همراه تکه های بزرگ مرغ مثل ران یا سینه مرغ هم درست کنید.
  • برای تهیه این خورش بهتر است از ماست هم زده بهره ببرید.
  • اندازه فلفل و اضافه کردن پودر چیلی بستگی به ذائقه شما دارد. اگر غذاهای تند خیلی دوست ندارید از اندازه پودر چیلی کمتری بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: ardakankhabar.ir شناسه مطلب: 1186

به "طرز تهیه خورش کاری با ماست و مرغ ؛ یک غذای هندی تند و خوشمزه (تور ارزان هند)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش کاری با ماست و مرغ ؛ یک غذای هندی تند و خوشمزه (تور ارزان هند)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید