طرز تهیه ترشی گشنیز ؛ یک ترشی خوشمزه و خاص

به گزارش اردکان خبر، یکی دیگر از ترشی های محبوب ترشی گشنیز است. ترشی گشنیز به خاطر لطیف وخوش عطر بودن این گیاه بسیار هوادار دارد. ترکیب این گیاه با دیگر سبزیجات در ترشی طعم فوق العاده ای به ترشی می دهد.

طرز تهیه ترشی گشنیز ؛ یک ترشی خوشمزه و خاص

مواد لازم برای تهیه ترشی گشنیز

برای 2.8-2.7 کیلو گرم

گشنیز 1 کیلو گرم (با ساقه خرد شده 600 گرم)

هویج، خردشده 1 پیمانه (130 گرم)

گل کلم، خرد شده 3 پیمانه (300 گرم)

سیر، پوست کنده 10 حبه

فلفل دلمه ای قرمز، خلالی خرد شده 1 پیمانه (100 گرم)

فلفل تند کوچک 2-3 عدد

سرکه 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

آب 1 لیتر (4 پیمانه)

نمک 4 و 1/2 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه ترشی گشنیز

گشنیز، هویج، گل کلم، سیر، فلفل دلمه ای، فلفل تند را با هم مخلوط کنید وداخل شیشه بریزید.

سرکه، آب و نمک را مخلوط نموده و هم بزنید تا نمک حل گردد.

محلول سرکه و آب را روی سبزیجات بریزید، درب شیشه را ببندید و در جای خنک، دور از تابش آفتاب قرار دهید.

بعد از 15 روز ترشی آماده است.

پیشنهاد سر آشپز

در صورت دلخواه 1/2 قاشق مربا خوری پودر تخم گشنیز به ترشی اضافه کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 1 تیر 1400 بروزرسانی: 1 تیر 1400 گردآورنده: ardakankhabar.ir شناسه مطلب: 725

به "طرز تهیه ترشی گشنیز ؛ یک ترشی خوشمزه و خاص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی گشنیز ؛ یک ترشی خوشمزه و خاص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید