هشدار روسیه به ترکیه

به گزارش اردکان خبر، خبرنگاران : به نوشته خبرگزاری تاس یکی از خبرنگاران از این مقام ارشد روس پرسید: درصورتی که ترکیه پهپادی به اوکراین بفروشد، همکاری نظامی-فنی میان مسکو و آنکارا متوقف خواهد شد؟

هشدار روسیه به ترکیه

همراه دور زمین باشید و با تور ارزان روسیه از کاخ کرملین دیدن کنید و در شهرهای زیبای مسکو و سوچی گشتی بزنید و خاطرات زیبایی برای خود رقم بزنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران، بوریسوف در پاسخ گفت: هر مورد به شکل خاص و دقیق آنالیز خواهد شد.

نشریه های ترکیه هفته جاری خاطرنشان کردند آنکارا آماده فروش پهپاد به تمامی کشور ها ازجمله روسیه است.

منبعی که خواست نامش فاش نشود در این باره گفت: آنکارا محتمل است پس از رایزنی و حصول شرایط قابل قبول به هرکشوری پهپاد بفروشد. این فروش برای استفاده از هواپیمای بودن سرنشین علیه روسیه یا هرکشور دیگری نیست.

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه، پیش تر درباره فروش پهپاد به اوکراین به ترکیه هشدار داده بود.

در سال 2019 اوکراین چند پهپاد بیرقدار از کشور ترکیه خرید و سپس خاطرنشان کرد برای فراوری مشترک این نوع پهپاد در اوکراین تمایل دارد. ارتش این کشور نیز از قصد خرید 48 پهپاد از این نوع خبر داده است.

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 23 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 23 اردیبهشت 1400 گردآورنده: ardakankhabar.ir شناسه مطلب: 665

به "هشدار روسیه به ترکیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هشدار روسیه به ترکیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید