5 نکته طلایی برای درست کردن پنکیک خوشمزه در منزل
به گزارش اردکان خبر، پنکیک نوعی کیک ماهی تابه ای بسیار خوشمزه و پر هوادار است که معمولا برای وعده صبحانه و همراه با خامه، عسل، سس شکلاتی و انواع میوه سرو می گردد.
خبرنگاران | پنکیک یا کیک تابه ای نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که مایه آن به صورت خمیری شل است و داخل ماهی تابه روی اجاق گاز پخته می گردد. پنکیک دستورالعمل های پخت متفاوتی دارد؛ اما شیر، تخم مرغ و روغن ازجمله مواد اولیه اصلی برای پخت پنکیک هستند.
به گزارش خبرنگاران ، پنکیک بیشتر به عنوان یک صبحانه خوشمزه و مشهور در بسیاری از هتل ها و رستوران ها سرو می گردد؛ بعلاوه یک میان وعده خوشمزه و مجذوب کننده برای بچه ها است.
در ادامه این مطلب طرز تهیه پنکیک خوشمزه و سالم خانگی همراه با ارائه نکات طلایی برای تهیه این خوراکی خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه پنکیک
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: نصف لیوان
آرد سفید شیرینی: یک و نیم لیوان
شیر: 1 لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
وانیل: نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه پنکیک
مرحله اول: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را با نصف شکر داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن برقی بزنید تا پف کند، طوری که از ظرف جدا نگردد.
مرحله دوم: زرده های تخم مرغ را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار گردد؛ سپس شیر و روغن را به آن اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید.
مرحله سوم: در این مرحله آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک نموده اید، به مواد زرده اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط گردد. حالا سفیده را به مواد پنکیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط گردد.
مرحله چهارم: یک ماهی تابه نچسب را روی حرارت میانه اجاق گاز بگذارید و اجازه بدهید ماهی تابه کاملا داغ گردد؛ سپس یک ملاقه از مایع پنکیک را وسط ماهی تابه بریزید. وقتی روی پنکیک حباب زد و پف کرد، آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم طلایی گردد. همه پنکیک ها را به این صورت آماده کنید. در آخر پنکیک های آماده را داخل ظرف سرو روی هم بچینید و به دلخواه روی آن را با سس شکلات، خامه و میوه و یا هر نوع کرم میوه ای و وانیلی یا عسل و مربا بپوشانید.
5 نکته طلایی برای درست کردن پنکیک
1- توجه داشته باشید که برای تهیه پنکیک هرگز نباید کف ماهی تابه را چرب کنید. حتما از ماهی تابه تفلون سالم و نچسب بهره ببرید.
2- وقتی مایه پنکیک را داخل ماهی تابه ریختید، می توانید درب ماهی تابه را ببندید تا پنکیک بهتر پف کند.
3- به شعله اجاق گاز توجه داشته باشید. اگر حرارت اجاق گاز زیاد باشد، پنکیک شما قبل از اینکه بپزد، می سوزد و پف نخواهد کرد.
4- سعی کنید نیم ساعت قبل از درست کردن پنکیک حتما مواد اولیه را از یخچال خارج کنید و اجازه بدهید به دمای محیط برسد.
5- بعد از اینکه پنکیک ها را سرخ کردید، اجازه بدهید دانه به دانه کاملا خنک شوند؛ سپس آن ها را روی هم بچینید و روی آن سس شکلاتی بریزید. اگر پنکیک ها داغ باشند، وقتی روی هم قرار بگیرند، خمیر می شوند.
منبع: فرادید