از خواص سمنو چه می دانید؟
به گزارش اردکان خبر، سمنو ماده غذایی است که از جوانه گندم تهیه شده و هیچ شیرین کننده مصنوعی به آن اضافه نمی گردد و برای سلامت و رشد بدن به خصوص بچه ها بسیار مفید است.

به گزارش خبرنگاران از خبرنگاران، خوردن سمنو به عنوان یک میان وعده بیشترین تاثیر را دارد. فیبر بالا و آنتی اکسیدان های موجود در سمنو احتمال بروز سرطان و تومور را کاهش می دهد، مصرف روزانه سمنو در حد کم باعث کاهش اثرات سرطان کولون می گردد.
سمنو ماده غذایی است که از جوانه گندم تهیه شده و هیچ شیرین کننده مصنوعی به آن اضافه نمی گردد و برای سلامت و رشد بدن به خصوص بچه ها بسیار مفید است.
از خواص سمنو چه می دانید؟
این خوراکی مقوی و لذیذ علاوه بر ایران، در بسیاری از کشور های آسیای میانه از جمله ازبکستان، تاجیکستان، افغانستان و قرقیزستان پخته می گردد و به آن سمنک (сумалак) می گویند.
طبخ سمنو در مراسمی به نام سمنو پزان، معمولا از یک هفته مانده به نوروز آغاز می گردد و طی مراسمی تا سرانجام سال ادامه دارد.
در گذشته برای تهیه سمنو فقط از جوانه گندم و آب استفاده می کردند؛ ولی با گذشت زمان و برای تسریع در پخت سمنو، از کمی آرد نیز استفاده می گردد.
سمنو شبیه به یک پودینگ محبوب در فنلاند و سوئد است. از این دسر بیشتر برای زنان باردار، بچه ها و سالمندان استفاده می گردد.
سمنو مملو از فیبر است. این غذای کم کالری و بدون چربی، بهترین رژیم برای بیماران محسوب می گردد. فیبر بالای سمنو هضم غذا را آسان می نماید و برای سلامت روده و قلب مفید است.
منبع: جام جم آنلاین